Wat ruikt het hier lekker!

Gepubliceerd op 30 mei 2023 om 17:10

Jarenlang huurde ik zaaltjes om mijn lessen en workshops te kunnen geven.

Vaak moest er nogal wat gebeuren om zo’n ruimte een prettige sfeer te geven. Zo moest er bijvoorbeeld nogal eens een hindernis genomen worden wat betreft geur. De ene ruimte rook naar spruitjes, weer een andere naar de vage jaren zeventig lucht van macramé geknutsel, stoffigheid en niet al te schone plees. En dan was er de gymzaal van de naschoolse opvang waar net een heel peloton tieners zijn best had gedaan. Ja, hoe zal ik die geur eens omschrijven? Het komt denk ik het dichtst in de buurt van het nijlpaarden hok in Artis toen nijlpaard Tanja nog leefde. Niks ten nadele verder van tieners of nijlpaarden overigens. Schatten zijn het.

 

Als ik dan, ook midden in de winter zodat het veel te koud werd, alle ramen had open gegooid en mijn best deed met wat etherische olie in een verdamper dan dacht ik altijd: ooit als ik mijn eigen ruimte heb dan zorg ik dat het er altijd heel erg lekker ruikt.

 

Nou dat is gelukt hoor.

 

Mensen die bij Stadsoase Naar Zee binnen stappen doen vaak twee dingen; diep zuchten  (waarschijnlijk een automatische reactie op het wegvallen van de drukke buitenwereld) en opmerken dat het zo lekker ruikt.

Er zijn veel factoren die, vaak op een onbewust niveau, een rol spelen bij hoe prettig je je wel of niet in een bepaalde ruimte voelt. Geur is daarbij ontzettend belangrijk. Een goede geur kan je op je gemak stellen en helpen te ontspannen.

 

Daarom doen we zo ons best om Naar Zee schoon, fris en lekker ruikend te houden.

 

Daarmee ondersteunen we, op een onzichtbare manier, jouw werk. Zodat jouw klanten zich meteen op hun gemak voelen en jij zonder hindernissen aan de slag kunt.

 

Bijzonder werk verdient immers een bijzondere lokatie.

 

Kitty

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.